Drunvalo Melchizedek presents The School of RememberingĀ®

Priscilla Potman

Certified Teacher approved by Drunvalo Melchizedek


Priscilla Potman

Contact:

00316 39289532


11 ratings:

Mijn naam is Priscilla Potman, ben geboren op 23 maart 1990 in Naarden. Ik ben opgegroeid n Weesp, waarna ik verhuisd ben naar Almere. Hier heb ik een opleiding Dierverzorging gevolgd. Besloot destijds van richting te veranderd en heb de MBO Opleiding Administrateur gevolgd en afgerond.

Tijdens mijn Opleiding ontmoette ik mijn levenspartner. Hij dreef in die tijd een eigen zaak in de reparatie van computers. Na mijn opleiding ben ik thuis geworden in de technische kennis van computer technology en sinds die tijd werk ik samen met mijn partner in dit bedrijf.

We leefde net als ieder ander mens, een "normaal" leven. Denk aan huis, boompje, beestje. Maar net als ieder ander mens, hadden we pieken en dalen. Denk aan verdriet, leed, ziekte, maar ook vreugde, humor en plezier. Maar waarom eigenlijk? Wat is de diepere betekenis hiervan.
Mijn interesse groeide en ik begon vragen te stellen over het leven. Zijn we alleen in het universum? Wat is het doel van ons leven? Hebben we een ziel? Leven we vaker dan 1 keer?
En zo begon mijn zoektocht naar antwoorden.

Ik kwam terecht bij de leer van interessante mensen, zoals Graham Hancock, Edgar Cayce, Robert Monroe, Kiesha Crowther, David Wilcock, Dolores Cannon, Greg Braden en natuurlijk Drunvalo Melchizedek.

Quantum hypnose van Dolores Cannon intrigeerde me zeer. Ik ben in 2011 naar Engeland gereisd om een training te volgen van haar. Hier heb ik een officieel certificaat behaald in Quantum Hypnose.
Via deze weg ben ik een tijd actief geweest als hypnotherapeut.

Toen mijn partner en ik in 2009 bij de leer van Drunvalo terecht kwamen, hebben we zijn werk jarenlang gevolgd. Via Drunvalo leerden we onder meer over "leven vanuit het hart" en "moeder aarde".

In februari 2012 maakte ik contact met "de spirit van de planeet"(moeder aarde). Zij vroeg ons(mijn partner en ik) om hulp in de vorm van ceremonies doen op belangrijke locaties. Moeder aarde is als een moeder en ware leermeester voor mij geweest.

In maart 2012 deden we onze eerste ATIH workshop. Toen we deze hadden afgerond wist ik het zeker. Het is mijn droom om deze prachtige teachings verder over de wereld te mogen verspreiden.

Het was later in 2012 dat ik contact maakte met mijn Higher Self. Ook mijn Higher Self is als een ware leermeester voor me geweest.

In 2014 heb ik de stap genomen en me ingeschreven voor de ATIH Teachers Training. Mijn partner en ik zijn naar Amerika gereisd en hier heb ik dit trainingsproces succesvol doorlopen.

Dit is mijn verhaal hoe ik een ATIH Teacher ben geworden.

Voor mij is het een eer om jullie deze prachtige informatie te mogen doorgeven.

Veel Liefs,

Priscilla

No events to show

Esmeralda de Blois at Jan 06, 2016

she was the best!!!

Martha Bakels at Dec 27, 2015

I am a happy and thankful person and still learning every day.

Sonja Huggers at Dec 23, 2015

Toen ik een teather zocht voor deze workshop en de foto van Priscilla zag, was meteen duidelijk dat zij het moest zijn. Mijn hart stroomde meteen vol en zo was ook de hele workshop. Priscilla is zo liefdevol en zo gedreven iedereen een zo goed mogelijke workshop te geven, en dat merk en voel je. Bij binnenkomst voelde ik me zo welkom en thuis, dat was ongelofelijk. Ze deed het echt fantastisch, ze was duidelijk, nam alle tijd voor iedereen en loodste ons zo liefdevol door alle processen heen dat iedereen een prachtige ervaring had. Deze workshop was het beste cadeautje dat ik mezelf ooit gegeven heb en dat is mede dankzij Priscilla! Ik voel enorme dankbaarheid dat ik dit bij haar heb mogen doen. Voor altijd in mijn hart! Liefs Sonja

Milan Potman at Sep 19, 2015

I have had a lot of fun at this workshop and have been working on finding my tiny/sacred space for a long time before this workshop gave me the final push :)