Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

Andrea Gabriella Juhasz

Certified Teacher approved by Drunvalo Melchizedek


Andrea Gabriella Juhasz

Contact:

416-553-3064

www.juhaszandreagabriell.com

13 ratings:My name is Andrea Gabriella Juhasz. I grew up in Hungary and was an Industrial Charted Accountant. I am inviting you to join me in discovering the wonderful journey that Drunvalo Melchizedek is leading us on.

A nevem: Juhasz Andrea Gabriella. Magyarországon születtem, az eredeti szakmám mérlegképes könyvelő. Sok szeretettel meghívlak,hogy tapasztald meg velem azt a csodálatos utat, amit Drunvalo Melchizedek hozott vissza nekünk.
Mélyen eldugva a szivedben van egy fantasztikus titok. Van egy ici- pici hely ott amiben az élet forrása él. Persze Isten mindenhol ott van, de ezen a pici helyen van lehetőség, hogy összekapcsolódj vele, vagy a magasabb éneddel és amikor ez megtörténik akkor örökre megváltozol. Ez az a tapasztalat amit átszeretnék adni neked ezen a tanfolyamon.

How did I begin my own personal journey?
It all started in the 1990's when I became very ill. My immune system had become compromised; it looked like I would never be able to lead a normal life. I ended up going to a Bioenergy Initiation workshop. That night, a rainbow colored bolt of light burst into my room. My condition miraculously cleared up by itself within 2 weeks.

Hogyan tértem erre az útra?
Az 1990-es években nagyon megbetegedtem. Az immunrendszer feladta, és úgy nézett ki, hogy leszázalékolnak, nem élhetek normális életet. Akkor elmentem egy bioenergetikai beavatásra. Azon az estén a besötétített szobámba villámként csapódott be egy szívárványszínű fénynyaláb, amitől két héten belül csodával határos módon meggyógyultam.

In 1995 I started working for the Healing Powers Foundation. We worked with the help of extraterrestrial beings who taught us how to heal people using the 'Hands On' method. We helped many people regain their health.

1995-ben a Különleges Erők alapítványában dolgoztam. Földönkívüliekkel dolgoztunk együtt, ők tanítottak bennünket gyógyításra és az alapítványi tagokkal együtt kézrátétellel kezeltük az embereket. Sok csodálatos gyógyulásnak voltunk szemtanui.

I had to leave Hungary in 1998 and came to Canada.
After experiencing difficulties in our early years here I decided to cleanse my body and spirit using the book: 'Living on Light ' by Jasmuheen. In 2005, I lived off of light for 13 weeks, and then slowly returned to vegetarianism. In the March of 2006 I was completely overtaken by the feeling that we are all beings of love, every person is fundamentally good inside, and that we are the ones who have to change this word through our own efforts.

1998-ban Családi okok miatt el kellett hagynom Magyarországot és Kanadában folytattam tovább az életemet.
Nagyon sok megpróbáltatáson mentem keresztül mire úgy döntöttem, hogy 2005-ben csinálok egy alapos tisztítást, átszokom a pránatáplálkozásra. 'Jasmuheen: Táplálékom a fény', című könyve alapján, 13 hétig fényen éltem. Majd szép lassan visszaszoktam a vegetáriánus táplálkozásra.
2006 márciusában volt egy bepillantásom, amikor kitágult a tudatom és teljesen átéreztem, hogy mi szeretetből vagyunk, minden ember alapvetően jó és csak mi tudjuk megváltoztatni a világunkat a saját erőfeszítéseinken keresztül.

In 2009, I decided to study astrology and foot massage from Zoltán Paksi. I spent a great deal of time meditating about what I should do that I am good at and that would enable me to help those around me. The answer that came to me was "meditation".

Tanultam asztrológiát,asztrozófiát, talpmasszírozást Paksi Zoltántól. Nagyon sokat meditáltam az évek folyamán saját módszeremmel. Egyik alkalommal megkérdeztem magamtól, mi az amit jól tudok csinálni, és tudom vele a körülöttem élőket is segíteni, a válasz “ a meditáció “.

Egyszer ahogy meditációba merültem, egy barlangban találtam magam. Egy szertartás volt ott és Pálos atyákat láttam, akik két méter távolságra álltak egymástól. Egy gyertya lángját lehetett látni messziről, más fény forrás nem volt látható. Azaz valminek még kellett lennie, mert mint a holdvilágnál, mindent lehetett látni , de olyan ezüstös halvány fénnyel. Később, amikor Drunvaló könyvét olvastam a Mer-Ka-báról, akkor világosodott meg, hogy ezek a Pálos atyák a saját Mer-Ka-Ba fényükkel világítottak. Akkor ezek szerint ők a szívükben élnek, hiszen a Mer-ka-ba fénytestét onnan lehet aktíválni.

It wasn't until 2012 that I experienced my own spiritual reawakening when I attended Drunvalo Melchizedek's 'Awakening the Illuminated Heart' workshop. For an entire day the painful energies of my emotional body were drained with the help of angels. The next day I was able to experience the 4th Dimension through my heart chakra as Drunvalo had taught us.
My first thought upon returning was, "I am not a part of this word, this word is a part of me."

2012-ben jutottam el Drunvaló Melchizedeknek a “ Megvilágosodó Szív Ébredése “ tanfolyamára, ahol a saját spirituális újjászületésemnek voltam tanúja . Az érzelemtestem tartalmát egy napon keresztül gyógyították az angyalok. A rákövetkező nap éjszakáján megtapasztaltam a 4. Dimenziós univerzumot a szívcsakrámon keresztül, amit Drunvaló Melchizedek tanított nekünk, és segített a megtapasztalásban is azon a héten.
“ Az első gondolatom az volt mikor visszatértem, hogy nem én vagyok a része ennek a világnak, hanem ez a világ az én részem.”

My life was fundamentally changed by this workshop and here I am. I want to help you using all my heart and all my abilities, to discover who you really are.

Az életemet gyökerestül megváltoztatta ez a tanfolyam. Teljes szívemmel és képességemmel szeretnélek téged segíteni, hogy megtapasztald azt, hogy ki vagy valójában. A szívben mindannyian Egyek vagyunk,és mikor a szívet összekötjük a felébredt aggyal, akkor már magasabb tudatszinten teremtjük az életünket.No events to show

Kornelia Janetka at Aug 03, 2020

Hálásan köszönöm Andreának ezt a csodálatos 4 napot. A közvetlenségét és egyszerűségét. Igazán hiteles oktatónak tartom, aki tényleg a szívében létezik. Minden egyes gyakorlat, amit végeztünk nagyon erőteljes és hatásos volt. Óriási változást tapasztaltam magamon. Kiegyensúlyozottabb vagyok, a meditációs és légzőgyakorlataim is sokkal mélyebbek, mint ezelőtt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyökeres változást szeretne elérni a spirituális útján.

Alíz Bakó at Jul 08, 2020

Életre szóló megtapasztalás volt, 3 nap telt el, de még mindig a hatása alatt vagyok.

Eniko Mikusi at Nov 23, 2015

It was a deep travelling inside. Thank you for this event. I wish you the best :)

Annamária Sütőné Antal at Aug 30, 2015

These days were very nice days. I got back my patience and the interpersonal dramas can not have so deep effect in my soul, than before.

Thank you.

Miklós Adam at Aug 04, 2015

So I am very beginning. The course was deeper than I thought. It was a pleasure exploring the inner world in this way. The teaching method was very pleasant. There are many visual aids helped in understanding. I just missed that we could not receive the educational materials quot; self. I would have liked, for home study and practice. Otherwise, it was great. We went to high depths. Thank a lot for your patience. May God bless us all.