Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering¬ģ

Monica Steriade

Certified Teacher approved by Drunvalo Melchizedek


Monica Steriade

Contact:

+40755122476

www.unityinheart.com

1 ratings:

Viata nu are poveste, Viata este Creatie.
E adevarat ca avem tot ce ne dorim?
E adevarat ca primim tot ce meritam?
E adevarat ca ne inlantuie tot ce ocolim?
Ce intrebari pline de sens..
Viata nu-i o poveste,
E doar speranta si Creatie.
(Doris Kareva, Estonia)

Cum nimic nu este intamplator, iata-ma Aici si Acum, la locul potrivit si la Timpul potrivit. In sfarsit, stiu astazi ce inseamna A FI, Pur si Simplu, stiu ce inseamna a Trai in Inima, cu iubire, pace si armonie, a trai Miracolul fiecarei clipe intr-un spatiu fara timp si fara limite, unde orice este posibil pentru ca orice este co-Creatie constienta din Inima si Iubire.

Atata timp cat l-am privit pe Dumnezeu ca fiind inafara mea, am gasit mereu motive si explicatii pentru neimpinirile mele tot inafara mea. Cauza n-a fost niciodata la cei din jurul meu, ci la felul in care am privit relatia mea cu Creatorul a tot si toate ale acestui Univers. Mintea mea, coordonata de un puternic ego, a tesut vreme indelungata labirinturi duale care au subjugat intreaga mea libertate de A FI. Toate astea pana in august 2011 cand l-am cunoscut pe Drunvalo Melchizedek participand la workshopul ‚??The Awakening The Illumited Heart‚?Ě (Trezirea Inimii Iluminate). Si am descoperit cat de simpu este sa las Iubirea in Inima mea unde am gasit pacea, linistea si armonia; iar gandurile mele si-au gasit singure drumul catre Cer. Astazi Viata mea curge prin mine frumos si usor, fara sa mai opun rezistenta la ceva. Si in mod natural las Divinitatea sa se exprime prin mine. Totul este atat de usor si de simplu, exact asa cum ne spunea Drunvalo in timpul seminarului. Din adancul sufletului Multumesc, Drunvalo!!

In decursul timpului am parcurs diverse seminarii de dezvoltare personala si spirituala, pornind de la Landmark Forum in anul 2000, Pranic Healing si Kriyashakti, Reiki, Munay-Ki, constelatii familiale, shamanism, Gateway, Qigong , am atins lumea ingerilor, lumea lui Tom Kenyon si energia Melchizedek, pana cand am ajuns in Spatiul Sacru al Inimii condusa fiind de Drunvalo si invataturile sale. Si asa Viata mea este impartita in doua, cea de dinainte si cea de dupa workshopul lui Drunvalo din august 2011.

Incepand cu februarie 2012 am fost autorizata ca profesor al noii Scoli fondata de Drunvalo in iulie 2011- ‚??School of Remembering‚?Ě (Scoala Reamintirii).

Sunt onorata si binecuvantata sa pot sa va ofer intreaga cunoastere sacra si antica primita de la Drunvalo tuturor celor care sunt pregatiti sa-si reaminteasca despre adevar, frumusete, armonie, iubire, pace si incredere, tuturor celor care isi doresc sa-si reaminteasca cine sunt ei cu adevarat si doreasc sa gaseasca drumul catre ‚??Acasa‚?Ě.

Fie ca drumurile voastre sa fie binecuvantate cu pace si iubire,
Monica

Personal Website
www.unityinheart.com

No events to show

No comments to show