Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

Anicha Vos

Certified Teacher approved by Drunvalo Melchizedek


Anicha Vos

Contact:

+31653374467


24 ratings:

Even voorstellen:

Anicha heeft ruim twintig jaar met een grote verscheidenheid van mensen en groepen mogen werken als orientaalse danseres en docente, Raja Yoga docente, als trainer van Access Consciousness tools: Bars, the Foundation, Body Processen en van the School of Remembering (Awakening your Heart) en.

Met liefdevolle toewijding geeft zij de trainingen. Daarnaast is Anicha Creatrix Transformologist, The Richards Trauma Process en RTT practitioner, om persoonlijke transformerende sessies te geven. Sinds 2019 werken Marcel Hof en Anicha Vos samen om wereldwijd de 'Hofmethod' trainingen te geven. Tijdens deze trainingen ervaren de deelnemers Ademhalingstechnieken, Hartmeditatie, Quantum Hypnose en Koude Training. Vanuit belichaming deelt zij in overvloed haar levenswijsheid met veel vreugde en humor. Het geeft haar veel voldoening om mensen te inspireren en bekrachtigen, op dat zij weer herinneren dat ze heel zijn en dat een ieder een oneindig wezen is met oneindig potentieel en mogelijkheden!

Ze geeft eenvoudige en krachtige tools, zodat dit weer aangeboord en belichaamd kan worden op ieder gebied van het leven met gemak, plezier en overvloed!

Tijdens haar trainingen maakt en geeft zij de ruimte zodat de lesstof echt ervaren kan worden op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze speelt in op wat er in het moment aandient en neemt dat mee in de lesstof, organisch en moeiteloos.

Anicha betekent verandering. Dit is waar het leven voor Anicha voor staat. Het enige wat constant is in het leven is verandering.

Anicha faciliteert groei, bewustzijn en transformatie. Wat zou dit voor jouw leven betekenen?

Een paar ervaringen van Anicha:

Vanaf mijn 19e was ik me erg bewust van de voordelen van de wekelijkse Hatha Yoga les. Toen ik zwanger was op mijn 24e, deed ik een 10 daagse Vipassana retreat, wat mijn leven compleet veranderde. De eerste 3 dagen had ik enorme pijn in mijn nek en tijdens de 3e dag speelde ik met het idee te vertrekken, maar gaf het nog 1 uur vastberaden meditatie, zonder op iets in te gaan of te bewegen. Toen, plotseling was de pijn verdwenen en had ik zo veel energie dat ik er kamers mee kon vullen. Mijn stem was van hoog, tonen lager geworden. Dat was een geweldige gewaarwording! Ik maakte tijdens de retreat ook voor het eerst contact met mijn Kind, die 2,5 maand in mijn buik was, dat was erg ontroerend. Wat ik uitvond is dat ik "˜een lichtknopje' had. Als het omhoog was, zat ik in m'n hoofd en als ik het omlaag deed, zat ik in m'n hart. Vaak observeerde ik de gedachtes die door m'n hoofd gingen een tijdje, "˜blablabla' en daarna deed ik mijn lichtknopje naar beneden en daar was altijd rust en vrede. Ik ontving daar veel beelden, die me lieten zien wat ik in de "˜toekomst' zou gaan doen. Het was zo helder en krachtig dat ik deze tekens altijd heb gevolgd, ook al was het vaak een uitdaging. Voor mij was het zo duidelijk dat de ideeen in mijn hoofd, mij op de ene of de andere manier altijd in de problemen brachten. De beelden die ik in mijn hart zag en volgde waren zoveel krachtiger, fijner en gaven altijd voldoening. Toen ik door een turbulente tijd ging en stopte met mediteren, was het moeilijk om bij die vrede te komen en mijn "˜licht knopje' leek niet meer te werken. Door Drunvalo's werk blijf ik in iedere situatie in de stille plek in mijn hart, en mocht ik deze plek van eenheid verlaten, dan ben ik zo weer terug! Ik ben zo dankbaar dat ik deze stappen en de heldere uitleg hierover, met anderen mag delen!

http://www.youtube.com/watch?v=98jL45eCnaM&sns=em

Professional Website
www.balancedhearts.com

No events to show

Pieter Kruijt at Nov 28, 2019

Anicha is living the art. Better teaching is not available.

Love,

Pieter

Carine Blondeel at Nov 27, 2016

Een zeer krachtige cursus die met heel veel liefde gegeven werd. Ik merk dat ik sterker, meer bewust en meer verbonden in het leven sta. Mijn slaap is enorm verbeterd en als ik al eens wakker word, kan ik door de eenheidsademhaling toe te passen, vanzelf weer inslapen. Leuk om zo'n tool bij de hand te hebben! Ik ben nieuwsgierig op welke vlakken dit nog verder zal doorwerken. Dank je wel, Anicha

Hans Bouscholte at Nov 25, 2016

Anita did an excellent job. Empathic, Clear, Patient, Thorough. She facilitated the group very well, so that we could melt together and get the most out of the workshop. She masters the theory and transmitted the practice beautifully. Thank you so much Anicha. Hans Bouscholte

Conny Vrijer at Jun 20, 2016

Anicha was a super host, a real expert. She has a good response for me and for the situatie with all the persons. It is great that I can practice it everyday and so I have. It is a challege for me what will be developed. Thanks a lot.

Marjolein Wit at Aug 17, 2015

Anicha is a perfect teacher and loving, joyful,cheerful person. Great workshop!!

Wilma Alleman at Aug 15, 2015

Anicha is a wonderful teacher who walks her talk. She doesn't just know her stuff very well, she also proved to be a master at forging a loving and safe group out of 7 individual participants. She was there for us with body, heart and soul. She was open, witty, understanding, encouraging and reassuring. I felt very safe in her presence, which enabled me to learn rather complicated matter. Thank you Anicha!

Hessel Gerssen at Jul 01, 2015

This workshop helped me to find my balance and to leverage my forgotten capabilities. It was a magic insight and an overwhelming warmth i received and all magic had an explanation. Thanks for all the steps forward

Ariadne Schilt at Apr 03, 2015

I am really grateful to have followed this course with Anicha.

Mechteld Hoogzaad at Mar 20, 2015

Now I tap in even more compleet in higher Consiousnous and higher Wisdom is available to me! Thank you Anicha and thank you Drunvalo

Anneke Hietbrink at Mar 08, 2015

The workshop gave me insight in thinking, feeling and being aware of myself. As well in the group as an individual with choises to make and steps to learn. Anicha is a heartwarming teacher, with her clearity, humor and ability of telling stories and giving information it´s so nice to be a member in the group in which she is member and teacher in one. Thank you for your teaching , energy and laughter.

LOAD MORE COMMENTS