Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

Megvilágosodó Szív Ébredése Tanfolyam

Szívből élni


Andrea Gabriella Juhasz

Contact:

416-553-3064

www.juhaszandreagabriell.com

15 ratings:

To attend any Workshop or Event, all participants must enroll with the School of Remembering first, watch this video for instructions.

Mi történik a 4 nap alatt?
Az első napon az angyali meditációval kezdünk, utána sokat beszélünk a szívről, annak tudományos felfedezéseiről, és emlékezünk az ősi kúltúrákra. Felidézzük a szakrális geometriát. Majd meditációk sorozatán keresztül, sötétben kezdjük megtapasztalni a finom energiákat, kiterjesszük magunkat amennyire csak lehet. Ezek a gyakorlatok segítenek abban hogy a szívünk kinyíljon.
A második nap a gyógyításról szól. Erről sokat beszélgetünk. Lesz szó a csakratisztításról, a zeneterápiáról, hitrendszerről, az érzelmi traumákról, és végül a gyógyítókörben gyógyítjuk az érzelemtestünket, hogy következő nap sikeresen be tudjunk lépni a szív szakrális terébe.
Harmadik nap: újabb tisztító gyakolattal kezdünk, azután sötétben táncolunk ,majd az egység-meditációval megteremtjük azt a rezgést, melyen keresztül bejutunk a szív szakrális terébe, a Szufi tánc után pedig a szív pici zugába kalandozunk. Megtanuljuk mi a különbség az elméből való teremtés és a szívből való teremtés között. Majd a nap végén felébresztjük a fejet és aktíváljuk a fénycsöveket.
A negyedik napon:összekötjük a szívet az aggyal,majd aktiváljuk a glóriánkat. Leonardo -gömb felélesztése, a Merkaba aktiválása és programozása, végül a teremtés gyakrlása a szívünkből.Ebben az évben van egy új meditáció amit megtanulunk pluszban, ennek a meditációnak a címe. Az új Kezdet.

Az ára 47000 forint.

Ismétlőknek 25000 forint

Július 2.-án csütörtökön délután 5 órakor kezdünk. Pénteken szintén délután 5 órakor kezdünk, szombat , vasárnap egész nap leszünk.

Jelentkezni lehet : andrea.juhá[email protected]

A cím:1122 Budapest,
Maros u 22.
2.-em 2.
22.-es kapucsengő