Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

Awakening The Illuminated Heart • host by Georgi Georgiev

25 - 28. 11. 2022 • St.Germain Center


Georgi Georgiev

Contact:

www.shamballa-bg.net

71 ratings:

To attend any Workshop or Event, all participants must enroll with the School of Remembering first, watch this video for instructions.

Пробуждане на Озареното Сърце в Център Сен Жермен


Център Сен Жермен и Георги Георгиев ви канят на дълбоко медитативно преживяване в Сърцето!

Мер Ка Ба с Георги Георгиев

Пристъпете в Свещеното Пространство на Сърцето и отвъд него, за да преживеете директно своята връзка с божественото. Отдавна забравено това място дълбоко в нас, ни призовава от живот в живот да изпълним своята мисия на Земята и да открием истината за себе си - откъде идваме, защо сме тук и как да живеем своя живот от сърцето.

Семинарът Пробуждане на Озареното Сърце ни води стъпка по стъпка по пътя на отваряне към любовта - към нас самите, Майката Земя и Твореца. Чрез различни церемонии, упражнения и специфични стъпки навътре имаме възможност да направим Преход от полярната енергия на мозъка към единната светлина на сърцето. В неговата чистота и любов е възможно Възнесението. Всеки един на Земята е готов и способен да активира своето Мер Ка Ба поле и светлинно тяло и чрез него да живее в единство с цялото.

От пространството на Сърцето ние можем да завършим своята духовна еволюция на Земята и да преминем към следващото измерение на съзнанието. От него можем да преобразим всичко старо и да творим заедно с единния дух.

Учението на Друнвало Мелхизедек, което Георги споделя в България, е може би най-лесният, директен и разбираем начин в момента на Земята за преживяване на Възнесението.

До края на семинара някои от практиките, през които ще преминем, са:

❤   Церемония за среща с нашите Ангели
❤   Лечебна церемония на Архангел Михаел
❤   Различни медитации от Синята Школа
❤   Навлизане в Свещеното Пространство на Сърцето
❤   Мъничкото Пространство на Вселената
❤   Танцът на Сърцето на Суфите
❤   Древният начин за свързване с Майката Земя и Небесния Отец
❤   Среща с Висшата Същност
❤   Активация на снопите от светлина в главата
❤   Медитация за отваряне на третото око
❤   Оригиналният начин за активация на естествена и хармонична Мер Ка Ба в Сърцето


Георги ще сподели и множество информация и познание, открито от Друнвало през последните 30 години от неговия живот относно древната история на Земята, промените в съзнанието на човечеството и какво се случва в момента с цялото човечество. Също така ще разкрие огромната разлика между това да проявяваме желанията на егото си от мозъка и да следваме сърцето си и да създаваме реалността си чрез него.

Чрез участието си на този семинар всеки ще има възможност да преоткрие своята връзка с Висшата Същност и чрез нея с единното божествено съзнание. Пробуждане на Озареното Сърце предлага директни начини за преживяване на състояния на съзнанието, за които мнозина мечтаят, но никога не успяват да опознаят. Да живеем и да творим от сърцето си е отдавна забравено на планетата Земя и сега е времето за всеки човек, посветил се на духа, да навлезе в тази недоловима област от съзнанието и да започне да я опознава.

Препоръчително (макар и не задължително) е да сте запознати с книгите на Друнвало Мелхизедек "Древната Тайна на Цветето на Живота" т. I & II, "Да живееш в сърцето", както и със "Змията от светлина" и "Змията на безкрайността". Тези книги дават фундаментално познание по темите на Възнесението и за вас ще е много по-лесно да разберете завършените концепции на Друнвало, предлагани по време на семинара.

През четирите дни на Пробуждане заедно ще си припомним портала от любов в сърцата ни и ще поемем по пътя към Дома.

И като се научим да дишаме в Единство, да мечтаем в Любов и да живеем от Сърцето - ние сме пристигнали в новото съзнание, в своето собствено Възнесение.

Семинарът Пробуждане на Озареното Сърце ще се проведе от 25 - 28 ноември 2022г. в Център Сен Жермен, София.

Таксата за семинара е 350 лв.
25 - 28 ноември 2022г.

➠  Център Сен Жермен
София, бул. Александър Малинов 51,
Метросити, вх. Б, ет. 7

Освен безценното познание от Друнвало и Възнесените Майстори за Пространството на Сърцето и активацията на Мер Ка Ба всеки участник ще получи като подарък и Mindfold маска, която улеснява навлизането в по-дълбоко медитативно състояние.

✔  За записване в семинара или повече подробности пишете на stgermain.bg@gmail.com

Местата са ограничени.

Повече информация за Георги Георгиев

За да участвате в семинара, изпратете имейл на stgermain.bg@gmail.comСлед участието си в семинара ще имате достъп до видео материали от този сайт, в които Друнвало обяснява темите от "Пробуждане на Озареното Сърце". За да можете да ги гледате е задължително да направите регистрация в сайта на Школата по Припомняне. Таксата за регистрация е еднократна и е $14.99. Получавате достъп до видео материали, създадени от Друнвало през годините, можете да споделите своята оценка за семинарите, на които сте присъствали, както и да изтеглите своя сертификат за участие он-лайн. За да се регистрирате, следвайте тези инструкции: линк с инструкции

Пробуждане на Озареното Сърце е прелюдия към така наречения 18-дъх на Мер Ка Ба или това, което Друнвало нарича 90-градусовия завой - древната техника на Възнесение заедно с физическото тяло или медитация, чрез която в подходящия момент буквално да вземете своето физическо тяло заедно със себе си в 4-то измерение. Без разбирането от тези 4-ри дни тази медитация е безсмислена и тя се предлага само от Друнвало чрез видео материалите в този сайт. Достъп до видео обясненията имате чрез регистрацията си в сайта след завършване на семинара Пробуждане на Озареното Сърце.

Повече информация можете да откриете и на сайта www.shamballa-bg.net.