Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

TREZIREA INIMII ILUMINATE

Atelier Multidimensional


ADRIAN CONSTANTINESCU

Contact:

+40733245271


134 ratings:

Trezirea Inimii Iluminate este unul dintre cursurile clasice ale spiritualității contemporane care, de mai bine de două decenii, a făcut neîntrerupt înconjurul lumii, trezind zeci de mii de conștiințe. Plămădit în cadrul Școlii Reamintirii de către Drunvalo Melchizedek, fondatorul școlii și autorul prestigioasei lucrări de geometrie sacră “Floarea Vieții”, acest curs a rămas de-a lungul anilor una dintre cărămizile fundamentale ale cunoașterii îmbrățișate de cei dedicați creșterii spirituale. Cu un istoric bogat și transformări multiple prin care a trecut, workshop-ul de trezire a inimii continuă să fie și astăzi înaintea timpului său. Mai este cunoscut, popular, drept “cursul de Merkaba”, deoarece principala temă de cunoaștere și finalitatea procesului vizează reactivarea corpului de lumină uman, prezent în multe tradiții străvechi sub numele de Merkaba. Dincolo de părțile tehnice și teoretice, valoarea practică a cursului constă în capacitatea sa de a ne învăța cum să trăim în inimă și cum să fructificăm energiile ei creatoare.

Micul Spațiu al Inimii este un portal către sursa creației, iar a trăi în afara sa menține omul la periferia unei vieți împlinite, aliniate geniului nativ și misiunii personale. Culturi indigene ale lumii, mai puțin dezvoltate tehnologic, dar mai evoluate din punct de vedere spiritual, cunosc puterea acestui portal și din acest motiv acordă o importanță majoră preocupării de a trăi în inimă. Acest lucru ajută indivizii să-și mențină un nivel vibrațional ridicat, să depășească condiționările ego-ului și să rămână conectați la conștiința planetară colectivă. Numai din perspectiva serviciului oferit întregului o creație poate fi validată și apreciată și, în consecință, un destin să fie simțit ca împlinitor. În noile energii ale Gaiei acest lucru a ajuns evident pentru cei aflați în curs de trezire și în însuși ADN-ul uman are loc un proces de scindare, de cernere a “grâului de neghină”. Pur și simplu, supraviețuirea mecanismelor sociale competitive, exclusiviste și bazate pe frică, nu mai sunt sustenabile și orice vehicul care continuă să mențină aceste principii decadente este sortit perimării.re sunt ireversibile şi profund transformaţionale.

În cadrul acestui curs, putem să ne bucurăm în prezent de o iniţiere care în vechime era rezervată doar unui grup restrâns de aleşi. În ritmul actual de evoluţie a energiilor planetare, când creșterea nivelului de conștiință a ajuns să fie vitală pentru supraviețuirea rasei umane, această cunoaștere a devenit disponibilă publicului larg. A trăi în inimă și a ne reconecta cu natura și întregul a devenit un imperativ. Totodată, reactivarea câmpului de lumină Merkaba este un proces delicat și cu ghidaje precise. În acest scop, Drunvalo a primit de la inițiați și tradițiile autentice tehnicile practice necesare, puse cu măiestrie laolaltă.

“Ați avut întotdeauna acest loc în interiorul inimii voastre şi el încă se găseşte acolo, acum. Acest spaţiu a existat chiar dinaintea creaţiei şi va exista şi după ce ultima stea îşi va trimite lumina strălucitoare în univers. În timpul nopţii, atunci când pătrundeţi în vis, vă părăsiţi mintea şi intraţi în Spaţiul Sacru din interiorul inimii. Vă aduceţi aminte - sau vă reamintiţi doar visul?” (Drunvalo Melchizedek – Spaţiul Sacru al Inimii)

Workshop-ul „TREZIREA INIMII ILUMINATE” este o experienţă transformatoare vie. Paşii esenţiali care jalonează întregul proces sunt:
• Reamintirea a cine suntem cu adevărat, dincolo de eticheta ego-ului;
• Înţelegerea procesului ascensiunii;
• Recunoaşterea structurilor corpului de lumină ca aspecte ale Universului Holografic;
• Vindecarea traumelor emoţionale şi recunoaşterea tiparelor limitative;
• Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii şi în Micul Spaţiu;
• Reconectarea inimii cu creierul;
• Activarea Razelor de Lumină, a celui de-al Treilea Ochi şi a Haloului Uman;
• Înţelegerea procesului creaţiei din inimă şi experimentarea lui;
• Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Întregul demers are în vedere reamintirea şi reconectarea. Odată ce structurile subtile ale corpului sunt reconectate conştient cu geometriile arhetipale care au creat Universul, de la atomi la galaxii, sistemul uman demarează un proces radical de reconstrucţie. Şi nu în ultimul rând, se reconstruieşte calea prin care spiritul este repus în rolul de coordonator autentic al destinului, eliberat de interferenţele reiterante ale minţii.

Workshop-ul va fi susținut de Adrian Constantinescu, profesor certificat School of Remembering și va avea loc la București, în perioada 20 – 23 iunie 2023, zilnic, între orele 10.00-18.00, la Ella Center for Wellbeing, B-dul Gheorghe Magheru nr.12-14, sc. C, et.2, ap.32, interfon 32 (intrare din str. Arthur Verona, lângă Cărtureşti).
Investiţie: 333 euro.
Înscrieri:
Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com