Drunvalo Melchizedek presents The School of Remembering®

Catalin Marinca

Certified Teacher approved by Drunvalo Melchizedek


Catalin Marinca

Contact:

+40744478288


ratings:

??Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute, nici atinse?
dar ele pot fi simtite in inima?
Helen Keller


Pentru multi ani, drumul meu spiritual a fost cladit in mare parte pe cunoasterea gasita in exteriorul meu, prin cautarea unor raspunsuri in natura, in carti, meditatii ghidate, participare la workshopuri, in general tot ceea ce venea din afara inspre mine. Aceasta latura, intr-un fel ascunsa, a fiintei mele a fost insotita mereu de o curiozitate mare dar si de o intelegere a faptului ca nu era suficient?era intr-adevar o parte importanta a formarii mele, dar totusi nu era completa.
Cunoasterea practicii Reiki, meditatii diverse de la programe Hemi-Sync®, Tom Kenyon, Byron Metcalf, la taramuri angelice si shamanism, toate mi-au fost suport in drumul meu pe aceasta cale, ghidat fiind in permanenta de oameni deosebiti, adevarati ghizi de lumina, ce ocupa un loc special in inima mea si carora le multumesc.
In octombrie 2010, a fost momentul in care, ajuns în Sedona, Arizona, la primul meu seminar cu Drunvalo Melchizedek, ??Earth-Sky & Living in the Heart? / ??Pamant-Cer & Traind in inima?, drumul meu spiritual de pana atunci a facut un salt decisiv.
Cunoasterea primita acolo, m-a ajutat sa accesez intelepciunea inimii si sa inteleg cu adevarat ca munca mea reala, pentru a ajuta la transformarea in bine a acestei lumi, este necesar sa fie facuta din interior spre exterior si sa inceapa prima data cu mine.
La un an dup? acest seminar am hotarat sa inaintez pe calea acestei cunoasteri, participand în octombrie 2011, în Sedona, la ??Advanced Single Eye of the Heart? / ??Unicul Ochi al Inimii? ?? curs avansat ?i în ianuarie ?? februarie 2012, în Aijic, Mexic la ??Awakening The Illuminated Heart?/??Trezirea Inimii Iluminate? dorind astfel sa studiez in profunzime invataturile "The School of Remembering"/ ?Scoala Reamintirii?, fondata de Drunvalo Melchizedek in anul 2011, si sa devin parte din echipa celor care doresc sa raspandeasca aceasta cunoastere in lume.
Este o onoare pentru mine sa fac parte din aceasta echipa si este un prilej de mare bucurie ca aceasta cunoastere sacra daruita mie prin aceasta scoala, sa o pot impartasi la randul meu...

No events to show

No comments to show